طرز تهیه آش دوغ:

این پیش غذا ریشه در اعصار اردبیل و قره داغ دارد. به تبعیت از این آش، آش های دیگری همانند آش دوغ قره داغ در دیگر مناطق ایران با ذائقه متناسب با آن منطقه نیز پخته می گردد. آش دوغ از پیش غذاهایی است که در بیشتر خانواده های قره داغ و اردبیل مورد استفاده قرار میگیرد. تجربه در درست کردن این آش از مهمترین فاکتورها می باشد. در بیشتر موارد آش دوغ با آش ماست اشتباه گرفته می شود. آش دوغ صرفا با دوغ محلی یا دوغ پاستوریزه درست میگردد.

یک آش دوغ محلی و اصیل را با این دستور بچشید.

 

 

*. اگر از ماست پاستوریزه استفاده می کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه تر شود.اگر برگ سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود, در مناطق اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا کسانی که دوست دارند با آش خود مخلوط کنند.برخی به سبزیجات این آششوید و نعناع اضافه می کنند, نعناع بیشتر برای تزئین آش در زمان سرو بکار می رود.طرز تهیه آش دوغ اردبیل آش دوغ اردبیل,آش دوغ,آش دوغ,آش انواع آش و حلیم. 

مناسب برای : 8 نفر 

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


دنیای از خوشمزه ها آش ,دوغ ,اردبیل ,تهیه ,داغ ,محلی ,آش دوغ ,قره داغ ,طرز تهیه ,تهیه آش ,دوغ اردبیلمنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

محتاجم فروش آنلاین ویدئوپروژکتور اندرویدی مدل T18 دانلود کده تخفیفان رسانه تیتراژ دانلود فیلم سریال رایگان فلزیاب لورنز z1 kennedytlhy0 love logo design تفریحات سالم سفارش آنلاین آسمان مجازی