قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»

خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.

برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.

Image result for ‫قیمه ترکی‬‎

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت قیمه ای : نیم کیلو
خلال بادام :150 گرم
پیاز بزرگ : 2عدد
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازم
زعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپر
آبغوره : 2ق س
رب گوجه فرنگی : 1 ق س
تخم مرغ : 2عدد
روغن : به مقدار لازم

 


دنیای از خوشمزه ها قیمه ,غذا ,ها ,بادام ,لازم ,ق ,به مقدار ,1 ق ,قیمه ترکی ,زردچوبه به ,و زردچوبهمنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

NINJA GAMES آپشن خودرو | استریو آرام اجناس فوق العاده آهو کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Lisaxuxlop007 paikka گرافیست پلاس مدیریت واردات و صادرات فروشگاه خرید ارزان لباس کنتائو 1398 کاراتل بهترین دفاتر برای ثبت شرکت و برند کدامند؟