کله پاچه

مواد مورد نیاز:

کله پاچه گوسفند 1 دست
نخود 100 گرم
پیاز 2 عدد درشت
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ا لیتر یا بیشتر
سیر 4 تا 5 حبه

نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

باید کله و پاچه را باهم پخت. برای شروع پخت ابتدا به اندازه ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.


دنیای از خوشمزه ها پاچه ,کله ,آب ,هم ,روی ,پخت ,کله پاچه ,کنید و ,را از ,پاچه را ,ابتدا بهمنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی سرویس خواب باکیفیت فرش کاشان بهترین سایت خرید آنلاین سیم بکسل سایت تفریحی لاف زن | سرگرمی| عکس جدید دانلود فایل های آموزشی مدرسه کارافرینان مجله ياس تنها فارکس تایم آموزش تبخ پاستا