طرز طبخ کشک بادمجان ویژه
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}
- بادمجان قلمی / یک کیلو /
- کشک / 200 تا 250 گرم /
- پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
- سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
- نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
- روغن مایع / 150 میلی لیتر /
- مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
- نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
- آب مرغ / یک پیمانه /
- زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /
دنیای از خوشمزه ها
قاشق ,غذاخوری ,یک ,کشک , ,خوشمزه ,قاشق غذاخوری ,شده 2 ,آسیاب شده ,گردو آسیاب ,مغز گردومنبع
چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب
دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی
کیک اسفناج
کیک شیفون
۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم