طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

کشک-بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

 


دنیای از خوشمزه ها قاشق ,غذاخوری ,یک ,کشک ,  ,خوشمزه ,قاشق غذاخوری ,شده 2 ,آسیاب شده ,گردو آسیاب ,مغز گردومنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش سیگار الکتریکی خرید بهترین باسکول اینجا همه چی هست دیتا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. معرفی لپ تاپ های استوک و کارکرده حرفه ای officekala akhbar tecnolozh4 آشپزی آلما کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. طبیب خانه