تاریخچه جالب از مصرف کالباس:

امروزه کالباس از پر مصرف ترین فرآورده ها و محصولات گوشتی در جهان به شمار می رود. کالباس از خانواده سوسیس است که به صورت سرد مصرف می شود.این محصول همچنین بخش بسیار زیادی از فراورده های گوشتی و مصرفی در ایران را نیز تشکیل می دهد.کالباس های تولید شده در ایران بسته به نوع دارای 30 تا 60 درصد گوشت هستند.

اختلاف بین کالباس و سوسیس درمقدار و نوع گوشت آن ،میزان چربی، چاشنی های بکار رفته در آن و نیز قطرشان است.برای ماندگاری کالباس باید از نگهدارنده هایی مثل نمک و نیتریت سدیم استفاده کرد تا رنگ صورتی و طعم و بوی کالباس از بین نرود.کالباس معمولا با نان سرو میشود و مصرف زیاد آن به دلیل داشتن چربی و روغن باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

بهترین روش تهیه کالباس خانگی:

طرز تهیه “کالباس” در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم می کند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن می توانید از ان استفاده کنید.


دنیای از خوشمزه ها کالباس ,مصرف ,تهیه ,های ,گوشت ,استفاده ,کالباس از ,می شود ,سالم و ,در ایران ,تهیه کالباسمنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پکیج تصفیه فاضلاب فلزی انحراف جنسی دانلود فایل های کمیاب خرید وب مانی بدون احراز هویت تابلو فروشی آسایش گستر_شرکت خدمات نظافتی و شستشو در شیراز _ نظافت منزل ، دفتر کار و ساختمان، راه پله و مشاعات ، شستشوی پرده، خشکشویی لباس، مبل شویی و قا همه چیز برای تو viviana370n9 Rede معرفی تخمک اهدایی رحم اجاره ای اسپرم و جنین اهدایی @tokhmakehdaei2020 نمایندگی فروش خمیرگیر