قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»

خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.

برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.

Image result for ‫قیمه ترکی‬‎

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت قیمه ای : نیم کیلو
خلال بادام :150 گرم
پیاز بزرگ : 2عدد
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازم
زعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپر
آبغوره : 2ق س
رب گوجه فرنگی : 1 ق س
تخم مرغ : 2عدد
روغن : به مقدار لازم

 


دنیای از خوشمزه ها قیمه ,غذا ,ها ,بادام ,لازم ,ق ,به مقدار ,1 ق ,قیمه ترکی ,زردچوبه به ,و زردچوبهمنبع

چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

دستور تهیه چند نوع غذا و شیرینی لذیذ و دوست داشتنی ایرانی

کیک اسفناج

کیک شیفون

۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

batrycar هر چی بخوای فال حافظ مرکز فروش شوت زباله فروش اینترنتی نایلون حبابدار ضربه گیر خرید اینترنتی لوازم یدکی لودر درد و دلای شخصی عکس و کلیپ 38 روانشناسی امروزی طراحی سایت شرط بندی|فروش اسکریپ شرط بندی|free scrip bet