درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانمهای ایرانی ترجیح میدهند برای بچهها یا دورهمیها و مهمانیها و اعیاد و مناسبتهایی که در آنها شیرینی سرو میشود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامهای از آندسته شیرینیهایی است که اغلب افراد ترجیح میدهند از قنادیهای مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند.
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 میلی لیتر
شکر 1/2 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
آرد ١٢۵گرم
چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب